Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!

 

Altijd gratis
verzending in NL en BE

Farmaceutische

kwaliteit

Veilig betalen met iDEAL en Bancontact

Over ons

Natural People

Natural People is een jong Nederlands voedingssupplementen bedrijf uit Den Haag, ontstaan in 2016. Voor en door Natural People; mensen met een positieve levenshouding die graag zo lang mogelijk willen genieten van het leven. En er zich van bewust zijn dat gezonde voeding, naast een gezonde levensstijl, belangrijk is.

We willen graag de positieve kracht van plantenextracten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Steeds zijn we op zoek naar ingrediënten uit de natuur die in de vergetelheid zijn geraakt, maar die al wel eeuwen lang werden gebruikt door traditionele volken.

Planten extracten die ons kunnen ondersteunen in een gezonde levensstijl. 

We zijn dan ook gestart met het maken van hoogwaardige producten met CBD als ingrediënt. Veel mensen hebben baat bij deze krachtige supplementen uit de natuur. We maken alles volgens GMP standaarden en hebben daarom uitsluitend farmaceutische kwaliteit.


En dat is ook onze missie: we bieden je toegankelijke, betrouwbare voedingssupplementen die je ondersteunen in je welzijn!

Heb je vragen, complimenten of juist een tip? Email ons dan naar info@naturalpeople.eu


Waarom kiezen voor Natural People?

Veilig en betrouwbaar winkelen

Sinds 29 Juni 2017 is Natural People de trotse eigenaar van het Thuiswinkel waarborg keurmerk.
Bekijk het certificaat hier.

Gratis verzending

Natural People verzendt al haar producten gratis.
Voor 22:00 besteld op werkdagen, de volgende werkdag in huis.

Farmaceutische kwaliteit

Natural People verkoopt alleen de hoogste kwaliteit voedingssupplementen. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en worden gemaakt op Nederlandse bodem.